Thesa1nt's Weblog
A great man is HARD on HIMSELF, a small man is HARD on OTHERS.

Του Βοτανικού ο μάγκας.


Ε, όχι να γίνει και ο Βωβός του Βοτανικού ο μάγκας, στις πλάτες άλλων. Ή δεν είναι μόνο ο Βωβός που θέλει να γίνει μάγκας και υπάρχουν και άλλοι από πίσω, τζάμπα μάγκες;

Αλήθεια γιατί δεν έκαναν αίτηση ανακοπής ο δήμος ή η ομάδα, αλλά ο επιχειρηματίας, για το δημόσιο συμφέρον; Δηλαδή αντί να προασπίσει το δημόσιο το δημόσιο συμφέρον, αφήνει τον ιδιώτη;

Πότε αλήθεια αγόρασε ο ιδιώτης τις εκτάσεις που έπεφταν μέσα στο γήπεδο και από ποια τράπεζα πήρε 110 εκ. δάνειο;

Εκείνο το πάρκο που χρεωστάει από το κτήμα Θων να αποδώσει στο λαό της Αθήνας και ιδιαίτερα στους κατοίκους των Αμπελοκήπων που φωνάζουν τώρα για την ανάπλαση, πότε θα το δώσει;

Και σε τελευταία ανάλυση το Σ. τ Ε. λέει στην απόφαση του καθαρά ότι ο σύλλογος μπορεί να προχωρήσει κανονικά την αδειοδοτηση του γηπέδου, το ίδιο λέει και το αρμόδιο υπουργείο γιατί περιμένουν πίσω από τον εργολάβο;

Δείτε και αυτά:

«Το γεγονός είχε κάνει μεγάλη εντύπωση καθώς η επιτροπή πολιτών για τον Ελαιώνα, τεκμηριωμένα υποστηρίζει ότι η κατασκευή του γηπέδου δεν επηρεάζεται από το Mall του Βωβού. Γιατί λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟ να είναι τόσο φανατική για την κατασκευή του; Καλά η στάση του Κακλαμάνη είναι κατανοητή. Ο άνθρωπος είναι μπλεγμένος μέχρι το λαιμό, αλλά η ΠΑΕ ΠΑΟ;»

http://elaionas.wordpress.com/2009/01/08/1-24/

«Δεν ξέρουμε αν ο Ελαιώνας είναι σε τόσο χειρότερη κατάσταση από την Κυψέλη για να δικαιολογείται η έκρηξη του κ. Κακλαμάνη κατά «δικαστών και αδίκων», που δεν τον αφήνουν να τον αναπλάσει. Είναι σίγουρο πάντως ότι αν κάποιος δεν είχε δει την Αθήνα κι άκουγε την έκρηξη του κ. Κακλαμάνη θα νόμιζε ότι υπάρχει μια απίστευτης ομορφιάς πόλη με μια βρόμικη τρύπα στο Βοτανικό, την οποία κάποιοι «κολλημένοι» δεν επιτρέπουν να κλείσει, ώστε να γίνει η Αθήνα «διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι».

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_20/01/2009_299983

άλλη μια περίπτωση δημοσίου συμφέροντος που «σκούπισε» ελεύθερους χώρους πρασίνου!

«Ανάμεσα στους περιοίκους που υποστηρίζουν πως το νομοσχέδιο «σκούπα» για την Ολυμπιάδα οδηγεί -μέσω της αύξησης του συντελεστή δόμησης και της μεταφοράς συντελεστή- σε τσιμεντοποίηση του Αμαρουσίου και στον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Τζανίκο, υπάρχουν και οι ιδιοκτήτες των ελεύθερων ακινήτων της περιοχής, συνολικής έκτασης περί των 200 στρεμμάτων. Οι τελευταίοι -γνωστά ονόματα από το χώρο των κατασκευών, των ακινήτων και των ξενοδοχείων- περίμεναν ως μάννα εξ ουρανού το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις ιδιοκτησίες που απέκτησαν στο Μαρούσι την τελευταία τριετία, με προφανή στόχο την Ολυμπιάδα του 2004. Αρκετοί, όπως ο κ. Λασκαρίδης της Hyatt, απειλούσαν πως «θα σπείρουν καλαμπόκι» τα ακίνητά τους, αν δεν υπάρξει άμεση αλλαγή των πολεοδομικών ρυθμίσεων που θα τους επιτρέψει να τα εκμεταλλευθούν με ευνοϊκούς όρους.

 

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_03/06/2001_5005053

«Πού να ξέρει το κτήμα Θων, πού να φανταστεί πως ήταν κτήμα; Έχει λίγη δροσιά εκεί, άφησε λίγο χώρο ο μηχανικός που το έκτισε, να θυμίζει την απαλλοτρίωση που είχε αποφασίσει ο Δήμος Αθηναίων. Και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων. Μία ακόμα απαλλοτρίωση που δεν τηρήθηκε. Δεν βρέθηκαν λεφτά για το κτήμα Θων. Για τίποτα, ποτέ δεν έχουν βρεθεί, όταν ψηφίζει το δημοτικό συμβούλιο τις απαλλοτριώσεις.»

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=10&ct=13&artid=30053

μήπως το Σ. τ Ε. είναι εδώ και χρόνια ο μόνος θεσμός που προσπαθεί να σταματήσει τον εργολάβο από τις εξόφθαλμες προσπάθειες τσιμεντοποίησης των πάντων;

«AKYPH, ως μη νόμιμη, κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η οικοδομική άδεια ανέγερσης του οκταώροφου κτιρίου γραφείων και καταστημάτων επί του πρώην κτήματος Θων, στη συμβολή των Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Κηφισίας, ενώ παράλληλα ακυρώθηκε και το Προεδρικό Διάταγμα που τροποποίησε το ρυμοτομικό σχέδιο της έκτασης. Το ΣτΕ έκανε δεκτές τις προσφυγές πολιτιστικών συλλόγων και κατοίκων της περιοχής Αμπελοκήπων, ακυρώνοντας με τις υπ’ αριθμ. 3117-3118/2004 αποφάσεις του E’ Τμήματος τις σχετικές πράξεις της Πολιτείας.»

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4362424

σας θυμίζουν τα γεγονότα του 2001, κάτι από σήμερα;

«Με φόντο τον πόλεμο ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στο ΥΠΕΧΩΔΕ και τον Δήμο Αθηναίων, η τύχη του Κτήματος Θων περιέρχεται με μαθηματική ακρίβεια στα χέρια της εταιρείας «Διεθνής Τεχνική» που ανήκει στον κ. Μπάμπη Βωβό. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι έχει αγοράσει έναντι εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών ολόκληρη σχεδόν την έκταση του κτήματος που έχει εμβαδόν 3.847 τ.μ.»

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4175355

υπάρχουν και άλλα,,,, αλλά είναι όμορφο να υποστηρίζεις το τριφύλλι, αλλά άδικο να σε ταΐζουν τριφύλλι!!!

Advertisements

14 Σχόλια to “Του Βοτανικού ο μάγκας.”

 1. Ο τρίτος δρόμος για τη «διπλή ανάπλαση»

  Της ΧΑΡΑΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ

  Νέα νομοθετική ρύθμιση αποτελεί, σύμφωνα με εκτιμήσεις έγκυρων πολεοδόμων, τον πιο ασφαλή δρόμο για την υλοποίηση της πολυδιαφημισμένης «διπλής ανάπλασης» στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στον Ελαιώνα. Με αυτό τον τρόπο θα αντιμετωπιστούν θέματα που ανέδειξε με την απόφασή της η επιτροπή αναστολών του ΣτΕ και θα ανοίξει ο δρόμος για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό, σε συνδυασμό με πιο ήπιες εμπορικές χρήσεις.

  http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=48523580

 2. Αγαπητοί, ΠΟΥ είναι τελικά αυτά τα 135 στρέμματα ώστε να τα βρώ στο googlearth ; Όλα έχουν γραφεί εκτός από αυτό το απλό _ΠΟΥ_ΕΙΝΑΙ_ !!

 3. […] …κρύβονται πίσω από τον επιχειρηματία Βωβό;. .Από το thesa1nt.wordpress.com.Ε, όχι να γίνει και ο Βωβός του Βοτανικού ο μάγκας, στις […]

 4. Φίλοι μου κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσετε να μας κοροιδεύετε!!!!
  Έχει γίνει τόσος σάλος για την περιοχή του Βοτανικού και το MALL.
  Δεν λέω είναι μία περιοχή της Αθήνας και οι «κάτοικοι» δεν θέλουν το MALL.(άν όντως ειναι 135 κάτοικοι)
  Εγώ μένω στο Μαρούσι που έχει γίνει ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο!!!
  Που είναι η ευαισθησία σας;;;;;
  Έχουν γίνει τεράστια σινεμά, εμπορικά κέντρα(το Hall πρόσφατα)….δεν άκουσα κάποιον να διαμαρτύρεται??
  Γιατί? Μήπως γιατί εκεί δεν χτίζεται το γήπεδο του Παναθηναϊκού;
  Έλεος σταματίστε να μας κοροϊδεύετε δεν κοιμόμαστε όρθιοι.
  Τώρα μάθατε για την ύπαρξη του ΒΩΒΟΥ.. εδώ έχει χτίσει όλο το Μαρούσι, αλλά ξέχασα εμείς δεν ήμαστε οι ΨευτοΔιανοούμενοι του Βοτανικού!!!

 5. Όλοι φώναξαν και τότε αλλά πέρασε στο νομοσχέδιο σκούπα και με επίκληση του δημοσίου συμφέροντος …
  «Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ένας από τους πρώτους που επωφελείται από τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο «σκούπα». Το νομοσχέδιο προβλέπει πως ένα από τα Χωριά Τύπου για την Ολυμπιάδα θα κατασκευαστεί σε εκτάσεις ιδιοκτησίας του Δήμου, του ΟΕK και ιδιωτών. Ο κ. Τζανίκος έχει ήδη συμφωνήσει με την ολλανδική εταιρεία ακινήτων MultiDevelopment Corp. (συνδέεται με τον όμιλο της ΑΒΝ Amro Bank) για την κατασκευή τόσο των κατοικιών που θα φιλοξενήσουν τους δημοσιογράφους, αλλά και ολοκληρωμένου εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου.
  Ο Δήμος έχει επίσης προχωρήσει στη σύσταση κοινής εταιρείας με την Εμπορική Τράπεζα για την εκμετάλλευση άλλων τεσσάρων-πέντε ακινήτων που βρίσκονται στην ιδιοκτησία του. Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως ο κ. Τζανίκος έχει θέσει ως στόχο την εξάλειψη κάθε ίχνους πρασίνου στο Μαρούσι (π.χ. με την αξιοποίηση του κτήματος Μουσούρη, του Ιππικού Ομίλου κ.λπ., αλλά ο δήμαρχος έχει διαφορετική άποψη: «Το νέο νομοσχέδιο κατοχυρώνει τον πολεοδομικό σχεδιασμό του Αμαρουσίου, οριοθετεί το Χωριό Τύπου με τις υπάρχουσες χρήσεις, ενώ βελτιώνει τις υποδομές στην περιοχή μέσα από τα οδικά έργα (π.χ. στη Σπύρου Λούη, στη Λεωφ. Kύμης κ.λπ.) και τον προαστιακό σιδηρόδρομο», υποστηρίζει ο κ. Τζανίκος.
  Η μεταφορά του συντελεστή δόμησης θα επιτρέψει και στον κυρίαρχο της Kηφισίας κ. Μπάμπη Βωβό να κατασκευάσει υψηλότερα κτίρια σε κάποια από τα οικόπεδα που διαθέτει. Η «Διεθνής Τεχνική» του κ. Βωβού κατέχει τουλάχιστον πέντε αναξιοποίητα ή υπό αξιοποίηση ακίνητα στην περιοχή στα οποία -σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο- θα κατασκευάσει κτίρια γραφείων ή/και καταστημάτων. Στην ιδιοκτησία της «Διεθνούς Τεχνικής» βρίσκεται ακίνητο επί των οδών Σωρού – Δημητσάνας & Kαλτεζών (ΗΒΗ), οικόπεδο επί της Λεωφ. Kηφισίας 24, ακίνητο επί της Λεωφ. Kηφισίας 95-97-99, στη Λεωφ. Kηφισίας 219 και στη γωνία Kηφισίας 66 & Σωρού. Ο κ. Βωβός βρισκόταν πριν από λίγες εβδομάδες κοντά στην αγορά ενός ακόμα ακινήτου επί της Λεωφ. Kηφισίας, συνολικής έκτασης 8.500 τετραγωνικών μέτρων.»
  http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_03/06/2001_5005053
  όλοι ξέρουμε το ρόλο Τζανικου, το ποσοστό του στο Mall, το δωρεάν δημαρχείο δωρεά από το Βωβό, το παράνομο Golden Hall που κανονικά έπρεπε να γκρεμιστεί, αλλά είναι επιχείρημα να γίνουν όλα γιατί έγιναν τα άλλα είναι σωστό;

 6. Αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια

 7. ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ

  Μην ξεχνάμε οτι το πρόβλημα το γιγάντωσε το ΣΤΕ με την ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ – ΕΚ ΦΟΒΟΥ – ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΗ απόφαση…

  ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΠΔ95 ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ

  ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ? ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ?
  ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
  – Σε ανέργους Βωβού.
  – Χιλιάδες χαμένες νέες θέσεις στα κτίρια μετά την περάτωση
  – Απώλεια αξιοπιστίας χώρας για μεγάλες επενδύσεις
  – Απώλεια φόρων
  – Απώλεια νέων χώρων πρασίνου που δε θα έβλεπε ποτέ ο Βοτανικός χωρίς τις νέες προτάσεις.
  – Καθυστέρηση που φτάνει να γίνει εμπαιγμός των Φιλάθλων ΠΑΟ
  – Καθυστέρηση της αναβάθμισης ζωής χιλιάδων κατοίκων των Αμπελοκήπων
  – Οικονομικό πρόβλημα χιλιάδων μικρομετόχων
  – Στέρηση των δημοτών Αθηναίων από 1 νέο σύγχρονο Δημαρχιακό μέγαρο
  – Πιθανα εκατομύρια αποζημίωσης (Ο Βωβός έχτισε βάσει νόμου)
  – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ των εκατομυρίων παραπάνω απο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΒΟ 131 – 3% και όσων πολιτών με ελλειπή ενημέρωση έχουν παρασύρει εκμεταλλευόμενοι για πολιτικά συμφέροντα την οικολογική ανησυχία.
  – Οσοι επένδυσαν στην εταιρία προφανώς δεν περίμεναν οτι ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΤΟΧΙΑ-ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ θα χρόνιζαν τόσο και ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ. ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΝΩ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΟΔΟΥΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ

  Με τα παραπάνω θίγεται και δεν συμφωνεί ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΟΛΙΤΕΣ,
  που παραμένουν ΜΗ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕ

  ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  Κάθε μη υλοποίηση του σχεδίου ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΑ

  Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ
  ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ
  ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΒΩΒΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

 8. ΤΗΝ Αθήνα το χαλί με πολυκατοικίες εσείς την κάνατε ΣΑΒΟΥΡΑ οχι οι βωβοί

  ΞΥΠΝΑΤΕ ΘΥΜΑΤΑ

 9. «Εκείνο το πάρκο που χρεωστάει από το κτήμα Θων να αποδώσει στο λαό της Αθήνας και ιδιαίτερα στους κατοίκους των Αμπελοκήπων που φωνάζουν τώρα για την ανάπλαση, πότε θα το δώσει;»

  Πρόσθεσε και κτίσιμο εμπορικού με μεταφορά συντελεστή από οικόπεδο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρ. Σαρτζετάκη και αποφάσισε ποιοι τρώνε κουτόχορτο!!

 10. Φίλε το κτήμα ΘΩΝ είναι δικό σου ή ιδιωτική έκταση? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. Έχετε ξεφύγει.

  Νομίζετε οτι εσείς επαναστατείτε και ξυπνάτε τον κόσμο

  Στην ουσία είστε συντηριτικοί και κοιμάστε

 11. Αν σας ένοιαζε το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ θα προσφέυγατε για πάρκα και έργα άνακούφισης γύρω από τα νέα κτίσματα.

  ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΟΣΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΙΝΑΤΕ?

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΩΒΟΣ

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ

  Αλλά το πρόβλημά σας είναι ο κάθε ΒΩΒΟΣ

  ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ – η ΜΟΝΟΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

  ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙΤΕ

 12. Επειδή για το κτήμα Θων δεν είμαι γνώστης δε θα επιμείνω αν και πάλι και σε αυτό θεωρώ οτι όλα βασίζονται σε ΠΟΛΤΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ αν κρίνω απο τα του Βοτανικού

  Και πάλι όμως θα επιμείνω τους Αμπελόκηπους τους έκαναν ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ απλοί πολίτες για να μασήσουνε εύκολα κ όχι ο ΒΩΒΟΣ

 13. Το κτήμα Θων ήταν άλλη μια περιπέτεια δικαστική του συγκεκριμένου εργολάβου.
  Στα σχέδια για την απόδοση πρασίνου είχε βάλει και την πολυκατοικία η οποία στέκει ακόμα αγέρωχη στο τέλος της Κηφισίας.
  Φυσικά έχασε και εκεί στο συμβούλιο της επικρατείας γιατί είχε βάλει για χώρο πρασίνου, κάτι που δεν ήταν δικό του!

  Και σε τελευταία ανάλυση.
  Κάποιος που δεν είχε και δεν έχει ούτε ένα τετραγωνικό ιδιοκτησίας, μπορεί να γράφει για εργολάβους, πολιτικούς, δικαστικούς που ξεκίνησαν με το νόμο της αντιπαροχής και έφτασαν στην καταπάτηση και τις μεταφορές συντελεστών.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: